Prijava na B2B portalPogledajte naš cenovnik veleprodajeCenovnik


Seme Promet DOO

posluje više od 20 godina, i predstavlja jednog od lidera u trgovini kada su u pitanju gume i gumarski proizvodi na teritoriji Srbije. Pokrivamo sve veće gradove, kao što su: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac i sva ostala mesta u Srbiji.

Poslovanje preduzeća Seme Promet DOO se prostire i na teritroije Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, i ostalih zemalja iz našeg okruženja.

Sa vrlo širokim asortimanom poroizvoda, sa razvijenom logistikom za teritoriju Srbije, kao i sa kvalitetnim kadrom, Seme Promet DOO, uspeva da poveže veliki broj domaćih i stranih proizvođača sa krajnjim kupcima.

magacin veleprodaje guma

Kao veleprodaja guma i gumarskih proizvoda raspolažemo velikim zatvorenim magacinskim prostorom gde se gume adekvatno skladište, sopstvenim vozilima, i radnim vremenom prilagođenim potrebama klijenata. U svojoj ponudi Seme Promet nudi robu renomiranih domaćih proizvodača kao što su: Trayal, Tigar, Galax, Viskol, Adeko, Frad i mnogih drugih, a takođe i stranih: Michelin, Kormoran, Goodyear, Sava, Mitas, Continental, Kama, Voltyre...

Seme Promet je preduzeće u razvoju, i iz godine u godinu povecavamo obim poslovanja kao i ulaganje u usavršavanje poslovanja, kao i ulaganja u nove oblike poslovanja u svrhu proširenja delatnosti preduzeća...

gume u magacinu